Gostujući umjetniciKosjenka Turkulin (Zagreb, 1985.) počela je učiti klavir u razredu Ljerke Čavić-Tomčik na Glazbenom učilištu Elly Bašić. Godine 2003. osvojila je stipendiju koja joj je omogućila da kao jedan od pet stipendista polazi Colleggio del mondo unito dell' Adriatico u talijanskom gradiću Duinu. Usporedno s tim pohađa međunarodnu glazbenu školu Tršćanskog trija gdje pohađa nastavu klavira kod Alberta Miodinija i komorne glazbe s članovima Tršćanskog trija (Dario de Rosa, Renato Zanettovich te Maureen Jones i Enrica Bronzija. Komornu glazbu diplomirala je na Konzervatoriju u Parmi u razredu Pierpaola Maurizzija, a klavir na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u razredu Đorđa Stanettija. Pohađala je dvogodišnji seminar komorne glazbe u razredu Parmskog trija na Accademia di Fiesole u Firenci te sudjelovala na raznim seminarima komorne glazbe (Trio Čajkovski, David Geringas). Kao komorna glazbenica osvojila je prve nagrade na Međunarodnim natjecanjima Città di Montichiari (duo klavir i violončelo) i Riviera Etrusca (lied). Uz violinisticu Taru Horvat i violončelista Vinka Rucnera, članica je Klavirskog trija Roter Igel.

Marta Šomođi Homan (Zagreb, 1988) završila je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 2011. studij flaute u klasi red. prof. Karoline Šantl-Zupan (prve dvije godine studirala je u klasi izv. prof. Marine Novak) te 2013. studij teorije glazbe. Za uspjeh u akademskoj godini 2008/2009. nagrađena je Dekanovom nagradom, za sveukupni uspjeh na studiju teorije glazbe priznanjem Magna cum laude, a za sveukupni uspjeh na preddiplomskom i diplomskom studiju flaute priznanjem Summa cum laude. Na državnim natjecanjima osvojila je sedam prvih nagrada u kategorijama flaute, komornih sastava i solfeggia. Nastupila je na međunarodnim natjecanjima u Samoboru (2006), Oldenburgu (2007), Bukureštu (2011) i na natjecanju komornih sastava u Majanu (Italija, 2010) gdje je s Triom Sequenza osvojila drugu nagradu. Nastupila je uz pratnju Zagrebačke filharmonije u Hrvatskom glazbenom zavodu 2007. i 2009. S pijanisticom Kristinom Kebet održala je 2009. recital u dvorani muzeja Mimara. Na prvom hrvatskom natjecanju mladih glazbenika Papandopulo 2012. osvojila je drugu nagradu (prva nije dodijeljena). Redovito pohađa seminare uglednih pedagoga, a akademsku godinu 2007/2008 provela je na usavršavanju u Velikoj Britaniji u studiju jednog od vodećih flautističkih pedagoga Trevora Wyea. Svira u Hrvatskom baroknom ansamblu i orkestru opere HNK Zagreb.


Likovni suradnici - scenografi:

Ana Sambol (Koprivnica, 1989.) 1994. godine seli se sa majkom u Offenbach, Njemačka gdje završava prva četiri razreda osnovne škole Grundschule Buchhügel. 2000. god sama se vraća u rodno mjesto Koprivnicu i dalje osnovnoškolsko obrazovanje nastavlja u osnovnoj školi Braće Radić. Paralelno upisuje tečaj crtanja i slikanja u umjetničko likovnoj organizaciji- Likovni klub "Paleta" pod vodstvom prof. Ivana Lovrekovića dugogodišnjeg člana HDLU i HZSU. Nakon završetka osnovne škole upisuje srednju strukovnu školu sa programima likovne umjetnosti, dizajna i arhitekture, graditeljska škola u Čakovcu sa opredjeljenjem za dizajn unutrašnje arhitekture. Aktivno sudjeluje u natjecanjima iz crtanja i slikanja od školskih do državnih u Zadru i Umagu 2008. te u regionalnim natjecanjima (Domijada, Varaždin, Bjelovar, Kutina) u području glume, odnosno sudjelovanjem u kazališnim predstavama i izvedbi instalacija od različitih materijala. 2008.osvaja treće mjesto na državnom natjecanju u Umagu u području crtanja sa radom "Portret upravljateljice". 0d 2008. uz sugestije akademskog slikara, grafičara Krešimira Hlebeca, akad. slikara Zlatka Kauzlarića-Atača, te akad slikara Romana Baričevića radi na danjem razvoju i vještini crtačko slikarskog stvaralaštva, te 2009. odlučuje upisati Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu na slikarskom odsjeku gdje osim redovne stručne prakse sudjeluje u radionici za scenografiju Damira Medvešeka. Pri završetku svake akademske godine sudjeluje u izlaganju studentske izložbe koja se održava na Akademiji likovnih umjetnosti.

Matea Madunić (Zagreb, 1991.) nakon završetka srednje škole Primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, 2009. godine upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu gdje je trenutno na diplomskom studiju - smjer slikarstvo. Prvu samostalnu izložbu imala je 2004. godine u knjižnici „Dugave“, a nakon toga uslijedilo je nekoliko skupnih izložbi: skupna izložba u sklopu Kulturnog pravoslavnog centra (2009.), 15. izložba minijatura (Zaprešić, 2012.), 'Venientes III' -  izložba u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog (2012.), Internacionalna izložba na Accademii di Belle Arti u Venezii (u sklopu Erasmus programa razmjene studenata, 2013.). 2006. godine radila je scenografiju za predstavu kazališta “Svarog” iz Zagreba, a 2011. stvarala je rekvizite i dio kostimografije za film ”Goltzius and the pelican company” redatelja Petera Greenwaya.

Mia Maraković (Zagreb,1990.) 2005. godine upisuje Školu primjenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu te maturira u generaciji 2008/2009. Po završetku upisuje Tekstilno-tehnološki fakultet da bi nakon godine dana studija, školovanje nastavila 2011. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Trenutno je treća godina na nastavničkom odsjeku te povremeno radi u izložbenom prostoru Izidora Kršnjavog. 

Medarda Pack (Zagreb, 1988) maturirala je 2007. u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu na odjelu kiparstva. Iste je godine upisala Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. Godine 2009. opredjeljuje se za usmjerenje Male plastike i medaljerstva pod vodstvom prof. Damira Mataušića. Trenutačno je studentica I. godine diplomskog studija. Sudjelovala je na izložbama International medallic project (2011-2013) te je izrađivala nagrade koje se dodjeljuju u sklopu natjecanja Ultimate FlashBack Battles (2010-2014). Stekla je osnovnoškolsku naobrazbu iz klavira i gitare u GŠ Zlatka Balokovića. Svira i saksofon, koji je česta tema u njezinim radovima.

Martina Vrbljanin (Zagreb, 1992) završila je 2010. Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Iste je godine upisala studij kiparstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Godine 2012. opredjeljuje se za usmjerenje Male plastike i medaljerstva pod mentorstvom prof. Damira Mataušića. Trenutačno je studentica 4. godine preddiplomskog studija. Održala je izložbe U krugu škole (Zagreb, 2010) i Park u parku (Žumberak, 2011). Sudjelovala je na izložbama Neue Kroatische Kunst 3 (Zagreb, 2012), Bienniale mozaika (Rijeka, Split, Pula, Zadar, 2013),International medallic project Freedom (2013) te XI. Memorijal Ive Kerdića (Osijek, 2013). Sudjelovala je i na likovnim radionicama u Vrbovskom, Loparu, Osijeku, Našicama i Varaždinu.