Ansambl Glazbene staze

Ansambl Glazbene staze je peteročlani, tzv. Pierrot ansambl koji uključuje flautu, klarinet, violinu, violončelo i klavir. Jedini je takav ansambl u Hrvatskoj. Članovi ansambla su vrsni komorni glazbenici i solisti, kao i glazbeni pedagozi, obrazovani na muzičkim akademijama u Hrvatskoj i inozemstvu (Norveška, Njemačka). 

Njihovi koncerti spoj su klasične i polu-klasične glazbe, igra žanrova i različitih kombinacija instrumenata, splet klasične glazbe s jazz, filmskom i drugom glazbom.  

Ansambl Glazbene staze čine: 
Eda Rimanić, flauta; Franjo Stojaković, klarinet; 
Đana Kahriman, violina; 
Andrija Šimić, violončelo; Iva Ljubičić Lukić, klavir

https://www.facebook.com/Glazbene-Staze-964821846898103/?ref=aymt_homepage_panel  
Ciklus Glazbene staze

Ciklus Glazbene staze ciklus je  koncerata klasične glazbe na pomalo neklasičan način. Osim glazbenika, okupljamo i likovne, dramske te plesne umjetnike. Ciljevi ciklusa su predstavljanje mladih umjetnika, poticanje na stvaralaštvo i suradnju te afirmacija klasične umjetnosti kroz povezivanje umjetnika različitih profila i glazbenih izričaja

Ciklus djeluje od 2009. godine, a sastoji se od četiri koncerta godišnje koji se održavaju u Zagrebu, u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport.